Lue tämä ensin!

Tervetuloa putiikkiini, käypä rohkeasti peremmälle.

Tämän verkkokaupan tarkoitus on auttaa kouluja, päiväkoteja, seuroja ja yhdistyksiä varainkeruussa ja tehdä siitä mahdollisimman vaivatonta. Ostoksissa on sadan euron (100 €) minimitilausmäärä. En siis toimita yksittäisiä kirjoja, sillä niitä voit hankkia helpommin kirjakaupasta tai lainata kirjan kirjastosta.

Kirja on mukava varainkeruutuote, koska se on kompakti ja kestävä ja se tukee paremmin kasvatustavoitteita kuin vaikkapa suklaapatukka. Kirja on myös ekologinen, sillä se ei vanhene, sen akut eivät kulu ja päästöt ovat naurunpurskahduksen tai kyyneltipan luokkaa.

Verkkokauppani on nyt syksyllä 2016 vasta kokeiluvaiheessa ja siksi kirjojen saatavuus ja määrät vaihtelevat, eivätkä varastot vielä täydenny automaattisesti. Jos kuitenkin näyttää siltä, että tällaisella putiikilla on kysyntää,  toiminnan on tarkoitus käynnistyä toden teolla syksyyn 2017 mennessä.

Nyt myytävänä olevien kirjojen kirjakauppahinnat vaihtelevat, mutta ovat keskimäärin kahdenkymmenen euron luokkaa. Voitte itse määritellä vapaasti jälleenmyyntihinnan, joka vaikuttaa tietysti myös keräystulokseenne.

Tässä yksi tapa hoitaa varainkeruu:

 

  1. Keräyksen vetäjä laatii tilauskirjeen, jossa määritellään kirjasta maksettava hinta.
  1. Tilaajat (vanhemmat, isovanhemmat, kummit yms.) tutustuvat valikoimaan kaupan sivuilla ja listaavat tilauksensa.
  1. Keräyksen vetäjä kerää kolehdin ja tekee tilauksen.
  1. Kirjapaketti lähtee matkaan.